KUINKA SISTUSTAT HUONEISTOSI BUDJETILLA?

lähettäjä mennessä päällä helmi 11, 2020 sisään Blogi | 0 kommentit

Muutto uuteen asuntoon on jännittävä tilaisuus aloittaa sisustus ja saada uudesta paikasta tuntemaan olonsa hieman kodin kaltaiseksi. Saat päättää huoneesi asettelusta, värimaailmasta ja sisustuksesta, joka heijastaa persoonallisuuttasi. Koska niin paljon tehtäviä tehtäviä on, voi olla houkutusta sukeltaa suoraan sisään. Jos sinulla on budjetti, sinun on kuitenkin tarkoitus sisustaa sisustuspientä strategiaa ajatellen. Tässä on muutama yllättävän edullinen tapa auttaa sinua asunnon sisustamisessa.

Päätä, kuinka paljon haluat kuluttaa

Jotta asunnon sisustaminen olisi kohtuuhintaista, on tärkeää lähestyä prosessia realistisella tavalla, joka on budjetin kannalta järkevää. Liian usein muuttajat tuntevat tarvetta kiirehtiä ulos ja ostaa huonekaluja, jotta uusi paikka näyttää paremmalta. On välttämätöntä ymmärtää, että sisustaminen voi viedä aikaa, ja sen kiireinen tekeminen voi saada sinut tekemään ostoksia, jotka eivät ehkä vastaa alkuperäistä visioasi ja voivat asettaa sinut vaikeaseen taloudelliseen tilanteeseen.

Koristele asunnosi edullisella sisustuksella

Käytä sen sijaan keksintösi asunnollesi teemasta, värikartasta, joka tulee sen mukana, ja tutki, mitkä koristeet yhdistävät koko paikan.

Käytä julisteita maalausten sijasta

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka luonnollisesti ylittävät mielesi asunnon piristämiseksi, on värien lisääminen. Perinteisesti maalaus on ollut ratkaisu tämän, mutta modernit printit ja julisteet näyttävät lähes samalta ja maksavat vain murto osan maalauksesta.

Etsi eksoottisia valaisimia

Valaistus kuuluu sekoitettuun luokkaan, jossa se voi olla niin kallis tai halpa kuin haluat. Siellä on yksinkertaisesti niin monia vaihtoehtoja. Lattiavalaisimista pöytävalaisimiin kattokruunuihin ei ole pulaa kalusteista, jotka valaisevat mitään tilaa. Jos muutat asuntoon, olemassa olevien valaisimien vaihtaminen ei ehkä ole sallittua. Se on kuitenkin ehdottomasti mainitsemista vuokranantajalle, koska he saattavat olla valmiita korvaamaan sinulle huoneesi parantamisesta.

Kun mietit huoneen valaistamisen parhaaksi, on tärkeää ajatella ylhäältä alas. Ylävalaistus tuottaa suurimman kirkkauden, ja se tulisi asettaa etusijalle, jos olemassa olevat valaisimet eivät tee riittävää työtä, mutta lattiavalaisimet ja korostusvalaisimet ovat loistavat taiteen, kasvien korostamiseen tai rento ilmapiirin luomiseen.

Etsi monikäyttöisiä tai käytettyjä huonekaluja

Uusien huonekalujen ostaminen on epäilemättä suurin este niille, jotka muuttavat kalustamattomiin huoneistoihin budjetilla. Mutta se ei tarkoita, ettei ole olemassa kohtuuhintaisia ratkaisuja. Jos asunnosi on pienellä puolella, harkitse moniin tarkoituksiin sopivien huonekalujen ostamista, kuten vuodesohva tai futon. Muita luovia vaihtoehtoja ovat sohvapöydät, jotka voidaan muuntaa ruokapöydiksi, ja ottomaanit, jotka voivat toimia säilytysyksiköinä.

Jos sinulla on erityistarpeita, harkitse käytettyjen huonekalujen tutkimista. Internet on koti lukemattomille online-markkinapaikoille, joista löydät kalusteita, jotka sopivat tarpeisiisi. Huonekalut jäävät usein taakse, kun ihmiset muuttavat, joten et koskaan tiedä mitä hyviä tarjouksia löydät.

Jos lopulta ostat uusia huonekaluja, sijoita korkealaatuisiin kappaleisiin, jotka kestävät pitkään. Valitse esineet, joiden muotoilu on neutraalimpaa, jotta niitä voidaan käyttää useissa tiloissa vuosien varrella. Korosta suuret, neutraalit osat DIY: llä tai säästää sisustuskappaleita varten.

Käytä peilejä huoneen avaamiseen

Yksi yleinen valitus asunnoista on niiden koko. Asunnosta riippuen siitä, mihin muutat, huoneisto voi olla pienempi kuin ihanteellinen tai siinä voi olla rajoitettu määrä ikkunoita. Yksi hieno tapa ratkaista tämä on käyttää peilejä.

Peili toimii parhaiten huoneen avaamiseksi ja tilavuuden illuusion luomiseksi, kun se on sijoitettu huoneen keskipisteeseen tai heijastaa valonlähdettä, kuten esimerkiksi ikkuna. Tällä tavalla valo voi pomppia koko huoneessa ja seinät näyttävät vähemmän rajoittavilta, mikä tekee huoneesta paremman valaistuksen ja tilavamman.

Lisää vihreyttä

Mikään ei anna asunnostasi tuntua elävämmältä ja kutsuvammalta kuin sisällyttää joitain kasveja sisustukseen. Tietenkin, kauniiden vihreiden ystävien pitäminen hengissä voi olla varsin haaste, varsinkin jos asut alueella, jolla luonnollinen auringonvalo on rajoitettu. Kaikki kasvit eivät kuitenkaan ole yhtä huollettavia kuin muut. Tietyt kasvit, kuten kaktukset, sukulentit, bambu ja ficus, vaativat vähän tai ei lainkaan huoltoa, ja ne tarjoavat täydellisen asunnon tarjoamiseksi luonnollisen ilmanpuhdistimen, joka auttaa hengittämään puhtaampaa ja raikkaampaa ilmaa. Ja kuka ei halua sitä?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *