LUO MUKAVA OPISKELUTILA LAPSILLE DIY-SISUSTUKSELLA JA JULISTEILLA

lähettäjä mennessä päällä helmi 11, 2020 sisään Blogi | 1 kommentti

Äideille, joiden lasten kanssa on koulu, viikkoyöt on omistettu kotitehtäville. Oman lasten opiskelualueen luominen voi joko tehdä tai rikkoa näiden iltojen menestyksen. Vicki, joka Instagramissa tunnetaan myös nimellä @buncheslife, tiesi, että hyvin suunniteltu tila lapsilleen kotitehtäviensä suorittamiseksi olisi avain viiden pienen lapsen menestyvän kouluvuoden järjestämiseen.

Lukuvuoden sujumisen helpottamiseksi hän loi kauniin, vieraanvaraisen ja viihtyisän lasten oppimistilan kuori- ja kiinni taustakuvilla kouluikäisille lapsilleen. Täydellinen viihtyisä sohva, värikkäitä tyynyjä ja vakuuttavia motivaatiolainauksia, jotka kaikki ovat taustallamme sinisellä vesivärin raidakuorinnalla ja keppitapetillamme. Tämä lasten opiskeluhuone on paras kotitehtävähuone, jonka olet koskaan nähnyt.

Olemme kiinni Vickin kanssa, ja hän kertoi meille, kuinka kuorimisen ja kiinnittämisen taustakuva on muuttanut hänen lapsensa tutkimustilan.

”Vanhempiemme tehtävänä on tehdä oppimisesta hauskaa, joten halusin tehdä upea, mukava opiskelu lapsilleni, nimeltään Bunches! Olen rakastunut tähän taustakuvaan jo kuukausia, erityisesti sen yhdistettyyn draamaan ja tyyliin. Ja se kuori ja tarttuu, joten se on helppo levittää seinälle itse. täydellinen matkalla, pysy kotona äideinä. ”

”Valitsin henkilökohtaisesti mennä akvarellityyliin, koska sanon lapsilleni:” Rakastan sinua niin korkealla kuin taivas ja syvä kuin valtameri. ”Tämä kuori ja kiinni taustakuva muistutti minua siitä ja löi minua pehmeimmässäni paikassa äitinä. Kyllä taustakuva! Kun näin sen seinällä, rakastuin.

”Lapseni rakastavat ehdottomasti huonettaan enemmän kuin koskaan, koska olen lisännyt julisteita ja tapetin. Poikani tarkat sanat olivat: ‘Näyttää valtavalta taivaalta!’ He rakastavat tapaa, jolla se valaisee huonetta, ja kuinka rauhallista ja silti leikkisää se on, etenkin koska se näyttää vesiputous, valtameri ja taivas kerralla! Kun ystävät ja perheen jäsenet tulevat käymään, lapset osoittavat aina tilaa. On niin hauskaa nähdä, kuinka jotain niin yksinkertaista kuin taustakuva vie mielikuvituksensa eteenpäin.

Yksi vastaus että “LUO MUKAVA OPISKELUTILA LAPSILLE DIY-SISUSTUKSELLA JA JULISTEILLA”

  1. т тттт

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *