SISUSTA KOTISI TAITEELLA MODERNEILLA JULISTEILLA JA PRINTEILLÄ

lähettäjä mennessä päällä helmi 11, 2020 sisään Blogi | 0 kommentit

Jos huonekalut ovat esimerkiksi maalaismaisia, erämaisemat olisivat sopiva teema. Kuitenkin, jos sinulla oli maalaismaisia tai antiikkikalusteita, kuva kaupungista, jossa seinällä roikkuu neonmerkkejä, saattaa tuntua paikoiltaan.

Helppo tapa sisällyttää huonemuotoilu seiniin liittyvään taideteokseen on sijoittaa ylimääräisiä huoneen korostuksia maalauksen läheisyyteen. Et ehkä halua muuttaa koko kodinsisustusjärjestelmääsi vain tehdäkseen taidevedos sopivaksi malliin, mutta lisävarusteiden, kuten hehkutyynyjen, kuten samanväristen, sitominen voi auttaa luomaan yhtenäisen ilmeen.

Yhdistämällä seinätaide huoneesisuunnitteluun luovasti lisävarusteilla on tapa lisätä seinätaiteen ja huoneen suunnittelun mahdollisia yhdistelmiä.

 Toinen lähestymistapa olisi harkita olemassa olevia lisävarusteita sekä tärkeimpiä kodinsisustuselementtejä valittaessa seinämaalauksia. Luonnonpuun sävyt toimivat hyvin esimerkiksi orgaanisissa kohteissa ja luonnollisissa väripaleteissa. Tämä strategia voi mahdollistaa enemmän tapoja sitoa kuvataidekuvat huoneen suunnitteluun.

Jos kaikki muu epäonnistuu, voit aina valita mustavalkoisen seinäkuvan tai kuvataidevedokset mykistetyillä väreillä, jotka sopivat mihin tahansa sisustussuunnittelun värimaailmaan

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *