Koristele Aulasi Näillä Tee-Se-Itse Tempuilla

Mieheni ja minä pienensimme bungalowiin vuonna 2014 tietäen, että se oli suuresti kiinnittimen yläosa. Meistä tuli lopullinen tee-se-itse-pariskunta, tekemällä tästä talosta ikuisen kodimme, yksi huone kerrallaan.

Kun meidät valittiin osallistumaan korjaushaasteeseen, tiesimme automaattisesti, että päätämme kunnostaa ja kirkastaa sisäänkäyntiä. Uudet lattiat, maali, lauta ja lattia sekä kuori ja kiinni taustakuva muuttivat tilan kokonaan.

Sisäänkäynti on aina ollut puutteellista, mutta se ei ollut ensisijainen asia DIY-luettelossa ennen kuin tämä tilaisuus toteutettiin. Koska tällä alueella oli 10 jalkakattoa, tiesin, että halusin valaistaa ja nostaa tilaa jollain muulla kuin maalilla.Mielestämme kuori ja kiinni -taustakuva oli täydellinen työkalu kirkastamaan sisäänkäyntiä!

Talomme on hyvin avoin konsepti, ja voi olla vaikeaa luoda hienovaraisia ​​rajoja alueelta toiselle häiritsemättä talon virtausta. Huolellisella valmistelulla kaikki, mitä olemme tehneet avaruudessa, virtaa kuitenkin niin hienosti sen maalaismaisen teollisuuden tunnelman kanssa, joka meillä on muualla kodissamme.

Olemme asentaneet vuosien varrella paljon taustakuvia, etenkin 90-luvulla, kun se oli raivoaa. Ja teimme myös aksenttiseinän tässä makuuhuoneessa olevassa talossa kolme vuotta sitten, mutta se ei ollut kuori ja kiinni, eikä se ollut helppoa.

Lisää viimeistelyjä …

Joidenkin viime hetken yksityiskohtien lisääminen oli meille viimeinen askel sisäänkäynnin kirkastamiseksi. Pienessä bungalowissamme on muutama outo pieni nurkka ja kranni, joita en koskaan tiedä mitä tekemistä. Erityisesti yksi erottuu, kun kävelet etuovellamme. Tämän haasteen viime hetkellä, päätimme tapetoida sisälle ja ripustaa riipusvalon. Valaisimelle ei ole johdotusta, mutta se ei estänyt meitä! Kiinnitämme liikkeellä aktivoidun, akulla toimivan LED-valon yläosaan. Se näyttää iltaisin täydelliseltä ja korostaa taustakuvan vieläkin enemmän!