Sisusta ensimmäinen asuntosi edullisesti

Olet allekirjoittanut vuokrasopimuksen, noutanut avaimet ja liikut pakettiautolla ensimmäiseen asuntoon. Mitä nyt?

Ensimmäinen asunto on askel kohti loppu elämääsi. Koristellen sitä, on paljon asioita, jotka pitää mielessä. Tämä on todennäköisesti ensimmäinen kotisi, joka sinulla on alakaton ulkopuolella, joten sitä tulisi kohdella hieman eri tavalla. Esimerkiksi uusi vuokranantajasi ei ehkä ole yhtä anteeksiantava vakuuden palauttamisessa kuin he olivat yliopistossa.

Et välttämättä pysty muuttamaan kokonaan tilan ulkoasun, rakenteen ja luonteen suhteen. On kuitenkin monia vaihtoehtoja harkita, jotka päivittävät huoneen. Käytä väliaikaisia ​​muutoksia, joiden avulla asunto tuntuu paremmalta kuin kotoa, jotta saat takaisin palautuksen vuokrasopimuksen lopussa.

1. Toimi ikäsi mukaan

Kasvaminen on väistämätöntä, joten varmista, että uuden kodin osat vastaavat ainutlaatuista tyyliäsi. Sen sijaan, että sisustaisit kalleilla design huonekaluilla, osta edullisia julisteita, valaimisia, ja käytettyjä huonekaluja pitääksesi asiat edullisina, mutta tyylikkäinä. Tunnista kaikki saatavilla olevat monipuoliset istuintyypit ja valitse tyylit, jotka sopivat tilaasi mutta tarjoavat kuitenkin mukavuutta ja vähän tunnelmaa.

2. Julisteet ja tarrat

Kun sisustat ensimmäistä asuntoa, on tärkeää pitää asiat tilapäisinä. Mutta se ei tarkoita, että et silti voi tehdä asioista hauskaa! Kokeile julisteita sekä kuori- ja liimaa taustakuvia raikastaaksesi tiloja ja tekemällä alueista hieman jännittäviä. Helppo ripustaa ja ottaa ala, julisteet ja tarrat tarjoavat täydellisen sisustustyökalun vuokralaisille.

3. Valaisimet

Valaisimet ovat tärkeä osa sisustusta. Lattia-, pöytä- ja jopa ripustusvalaisimien avulla voit sekoittaa ja sovittaa värit ja tekstuurit valitsemalla yksittäiset pohjat ja sävyt. Valaisimet voivat myös korostaa suuntautuvia suuntauksia, kuten minimalistisia, boheemisia tai moderneja. Jos olet enemmän luonnollisessa valossa, etsi hienoja verhoja, jotka korostavat ikkunoitasi. Ikkunakalvot ovat myös hieno vaihtoehto, jotka tarjoavat yksityisyyttä katkaisematta valoa.

4. Älä unohda apuohjelmia

Voit myös käyttää kuorta ja kiinnittää taustakuvaa laitteisiin, kaappeihin ja hyllyihin, mikä tekee tyylikkään vaikutelman pienimmissäkin tiloissa. Käytä backsplash-tarroja saadaksesi upeita yhdistelmiä hienostuneesta keittiö sisustuksesta, jotka ovat taatusti irrotettavissa. Nämä pienet muutokset voivat tehdä ensimmäisestä asunnostasi täysin tuntevan sinut.

5. Lisävarusteet

Lisävarusteet voivat pakata valtavan lyönnin kodin sisustusta varten. Ne tarjoavat myös väliaikaisia ​​korjauksia vakavammille sisustusvirheille. Jos et rakasta nykyisen lattian tilannetta uudessa asunnossa, löydä matto, josta rakastat piilottaa ruma elementit. Huovat ja heittävät tyynyt ovat myös odottamaton tapa lisätä väriä. Jos sinusta tuntuu todella rohkea, kokeile lisätä tyylikäs seinämaalaus muuten vaaleaan huoneeseen.