Sisusta kotisi taiteella moderneilla julisteilla ja printeillä

Oikein tehtynä taiteella on valta muuttaa huoneen ilmapiiri tuomalla uutta energiaa, keskittymistä, väriä, muotoa ja tyyliä. Modernit julsiteet ovat monipuolisuudellaan ja monimuotoisuudellaan yksi parhaista tavoista sisustaa kotiisi.

Vaikka väri, tyyli ja koko ovat tärkeitä huomioitavia tekijöitä, rohkean taideteoksen voimaa katsojassaan ei pidä aliarvioida. Teitä puhuvan painotuotteen löytäminen on tärkein osa taiteen tuomista kotiisi.

Seuraavat vaiheet auttavat sinua löytämään täydellisen juliste sisustuksen kotiisi

Asettelu on tärkeä näkökohta kuvataiteen näytön suunnittelussa. Miksi sinun on tehtävä asettelupäätöksiä prosessin varhaisessa vaiheessa? Jotta saat parhaan hyödyn taiteellisista taidevedoksista, muutama tärkeä taiteen esittämiseen liittyvä käsite voi auttaa sinua valitsemaan oikean kokoisen ja tyyppisen seinämaalauksen.

Ensinnäkin, seinätaiteen tulee aina vastata huoneesi muiden esineiden mittakaavaa. Tämä on tärkeää, jotta taide saadaan ”sopimaan” koko tilan sisustukseen. Haluat, että kehystettyjä julisteita vastaa huonekalujen mittasuhteet ja huoneessa olevat muut taiteet. Jos sinulla on esimerkiksi iso taideteos sohvan päällä, voit ripustaa samankokoisen julisteen vastakkaiselle seinälle.

Useat pienemmät seinämaalaukset, jotka on sijoitettu toisiinsa, voivat toimia myös vastakkaisen seinän suuremman kappaleen mittakaavan mukaisesti. Kun ripustat useita julisteita vierekkäin, on tärkeää varmistaa, että ne ovat kaikki samankokoisia. Onneksi tämä on helppo tehdä, kun tilaat printtejä yhdeltä taiteen toimittajalta.

Välit ovat yhtä tärkeä käsite. Eri aiheita ja tyylejä sisältävien kehystettyjen julisteiden tulisi toimia aksentteina huoneeseen ja niiden tulisi sijaita riittävän kaukana toisistaan, jotta niitä voidaan tarkastella erikseen.

Kuinka voit sovittaa kuvia niin, että jokainen seinämaalaus sopii muille ja huoneelle? Yksi vaihtoehto on, että voit käyttää motiivia jokaisessa huoneessa. Yksinkertainen esimerkki olisi seinämaalausten valitseminen keittiön ruokamotiivilla.

Muita esimerkkejä olisi matkustustaidevedosten valitseminen tietystä määräpaikasta yhdelle huoneelle tai hienojen taidevedosten tulostaminen, jotka kaikki ovat mustavalkoisia.

Niin kauan kuin valitsemasi aihe sopii huoneen suunnittelulle, sen tulisi toimia. Jos et ole varma, onko aiheidesi looginen, kokeile selittää se jollekin toiselle nähdäksesi, pitävätkö he sitä mieltä.

Viimeinen konsepti, joka sinun tulisi harkita, on kehystettyjen taidevedosten sovittaminen huoneen kokonaissuunnitteluun. Älä valitse maalausta pelkästään sen värin takia (ellet todella pidä teoksesta), mutta voi olla hyödyllistä löytää sopivia elementtejä värin, kuvioiden, koon tai teeman kanssa.

Jos huonekalut ovat esimerkiksi maalaismaisia, erämaisemat olisivat sopiva teema. Kuitenkin, jos sinulla oli maalaismaisia ​​tai antiikkikalusteita, kuva kaupungista, jossa seinällä roikkuu neonmerkkejä, saattaa tuntua paikoiltaan.

Helppo tapa sisällyttää huonemuotoilu seiniin liittyvään taideteokseen on sijoittaa ylimääräisiä huoneen korostuksia maalauksen läheisyyteen. Et ehkä halua muuttaa koko kodinsisustusjärjestelmääsi vain tehdäkseen taidevedos sopivaksi malliin, mutta lisävarusteiden, kuten hehkutyynyjen, kuten samanväristen, sitominen voi auttaa luomaan yhtenäisen ilmeen.

Yhdistämällä seinätaide huoneesisuunnitteluun luovasti lisävarusteilla on tapa lisätä seinätaiteen ja huoneen suunnittelun mahdollisia yhdistelmiä.

 Toinen lähestymistapa olisi harkita olemassa olevia lisävarusteita sekä tärkeimpiä kodinsisustuselementtejä valittaessa seinämaalauksia. Luonnonpuun sävyt toimivat hyvin esimerkiksi orgaanisissa kohteissa ja luonnollisissa väripaleteissa. Tämä strategia voi mahdollistaa enemmän tapoja sitoa kuvataidekuvat huoneen suunnitteluun.

Jos kaikki muu epäonnistuu, voit aina valita mustavalkoisen seinäkuvan tai kuvataidevedokset mykistetyillä väreillä, jotka sopivat mihin tahansa sisustussuunnittelun värimaailmaan