Viisi Helppoa Tapaa Antaa Seinillesi Muodonmuutos

Huoneen mukauttaminen on olennainen osa asuintilan tekemistä kodiksi. Lisää väriä valkoiseen seinään. Luo korostettava seinä, joka kiinnittää huomion. Käytä ainutlaatuista suunnittelua lisätäksesi mielenkiintoa tilaan. Jos huoneesi ovat hiukan raakoja ja tylsiä, on aika antaa seinillesi muodonmuutos.

Kodin uudelleenmääritys vaihtamalla seinä tai kaksi voi antaa yleisen raikkaan tunteen ympäristöstä, josta on tullut hieman liian tuttu. Olohuoneista makuuhuoneisiin keittiöihin, jokainen tila on raikkaana joka kerta. RoomMates-tuotteet on suunniteltu DIY-kodinsisustajan mielessä. Tutustu näihin helppoihin tapoihin antaa seinillesi kuori- ja tikkutekniikka, joka tekee niistä nopeaa ja helppoa asentaa.

1. Koristele seinäsi seinätarroilla

Jos lisäät seinäsiirtokuvat kotiisi, autat luomaan mukautumaan tilan. Vaihtoehtoihin kuuluu jopa kuivapyyhekyltit ja liitutaulut, jotka voivat lisätä välittömän organisoinnin kotiisi. Löydät myös lainauksia monista fonteista, jotka voivat lisätä vain rohkaisua elinalan yhdistämiseen. RoomMates-seinätarroja voidaan säätää sen jälkeen, kun tunnelma iskee sinua, ja ne irtoavat niin nopeasti kuin jatkuvat.

2. Koristele seinäsi tapetilla

Jos olet koskaan ripustanut perinteistä taustakuvaa, tiedät, että työ ei ole sydämen heikkoa. Onneksi nyt on saatavana kuorinta- ja kiinni -taustakuvia, jotka tekevät kodin sisustamisesta yksinkertaisen, nopean ja helpon. Liimaa tai vettä ei tarvita, ja taustakuva voidaan säätää useita kertoja. Valitse useista väreistä, kuvioista ja monimutkaisista kuvioista, jotka lisäävät draamaa ja kiinnostusta myös kotiisi.

3. Koristele seinäsi julisteilla

Julisteet ovat helppo tapa saada tyylikäs ja kodikas tunnelma kotiisi keittiöön. Julisteiden valitseminen on helppo tapa lisätä suunnittelijan ilme kotiisi ilman perinteisten taulujen lisäkustannuksia.

4. Koristele seinäsi puulaudoilla

Puun lisääminen seiniin on erittäin trendikäs tapa muuttaa huoneen ilme heti. Lavojen löytäminen tai uuden puun ahdistaminen voi olla melko iso projekti. Harkitse puun ulkonäön valitsemista, mutta tee siitä helppoa asentamalla sen sijaan puuseinän lankut. Nämä erityisesti suunnitellut puupalat ovat kestäviä ja kestäviä viime vuosina. Puuseinän lankut on helppo asentaa ja antavat kodillesi puun luonnollisen ilmeen ilman turhia.

5. Anna seinillesi muodonmuutos suurella yhteyspisteellä

Muuta kotisi yleistä tunnetta lisäämällä joitain hyvin sijoitettuja aksentteja. Yksi hieno tapa kiinnittää huomiota avaruuteen on ripustaa ylisuuri esine seinän keskipisteeksi. Tämä voi olla iso peili, seinäkoriste, taideteos tai perhekuvan kangas. Voit jopa harkita sisätiloissa käytettävän konttitehtaan käyttöä yhdessä kulmasta. Jos seinäsi on käytävällä tai pienellä sisäänkäynnillä, tämän suuren esineen ripustaminen voi olla kaikki mitä tarvitset keksiä tila uudelleen. Jos seinänne on huomattavampi, harkitse ensin suuren lausettavan kappaleen ripustamista ja sitten täyttää loput alue pienemmillä, erityisillä muistoesineillä galleriaseinämän luomiseksi.

Vain yhden seinän muuttaminen kotona päivittää tilan ja tarjoaa uuden kiinnostavan paikan sinulle ja vieraillesi. Kuitenkin haluat koristaa, kaikki nämä ideat ovat helppoja tapoja antaa seinillesi makeover.